Amnesty International Amnesty International
De afgelopen jaren is er, door de Z.W.O, geregeld een schrijfactie voor Amnesty International gehouden.

Ook de diaconaat groep initieert deze activiteit.

Naast het aanbieden van deze 'ouderwetse' schrijfacties willen we nu ook de mogelijkheid bieden om digitaal uw stem te laten horen.

Dit middels het tekenen van petities of het individueel sturen van brieven.

Onderaan deze pagina vind u een link, dat verwijst naar de actie pagina van Amnesty. Wanneer u dit aanklikt, krijgt u de lopende acties in beeld, met vermelding van schrijfactie of petitie.

We hopen op deze manier het werk van Amnesty International nog meer onder de aandacht tebrengen.

Link naar Actie pagina Amnesty

Diaconaatsgroep

Bij de herstucturering van de kerkenraad is er een diaconaatsgroep ingesteld. Deze groep is gevormd uit de leden van de ZWO en diakenen. Daarbij is de ZWO als zelfstandige groep opgeheven. De diaconaatsgroep betstaat uit diakenen, die lid zijn van de kerkenraad en een aantal leden die interesse hebben in en betrokken zijn op zending en werelddiaconaat. We vergaderen om en om, de ene keer als diaconaatsgroep en de keer daarop als diaconie.
Door regelmatig te vergaderen, meestal in de week voor de kerkenraadsvergadering kunnen we vorm geven aan onze activiteiten. Daarnaast nemen de diakenen ook deel aan de kerkenraadsvergadering.